jobbdagene

På torsdag reiste jeg til Bergen sammen med Frida og Selina. Selina og Frida skulle begynne tidlig på en frisørsaong. Mens jeg ikke skulle møte opp før klokken 12 hos Studio1fotografene. Derfor ble jeg med Selina og Frida i 1 og en halv time eller noe. Det var ikke så mye som skjedde, litt klein stemning osv, men jeg lærte faktisk mye om håret som jeg virkelig ikke visste fra før!

Før jeg gikk til studioet gikk jeg å shoppet litt på torgallmenningen. Var masse tilbud og fant mye fint. Hos fotografen var det veldig gøy. Jeg fikk være med å se på en konfirmant fotoshoot, fikk se hvordan de jobbet med bildene etterpå med redigering osv og helt på slutten ville de ta noen bilder av meg! :) har ikke fått de enda, men legger sikkert noen ut når eg får de. 

på Fredagen ble jeg og en veninne med på ett fiskeannlegg. Den største grunnen til at jeg valgte det, var vel at en av veninnene mine går på taf og jobber der på torsdager og fredager, å jeg forstår vel egentlig ikke så mye av det hun prater om når hun forteller hva de driver med på jobben haha :) men det var jo gøy da! 

Her er noen av de bildene de tok av meg

 

Hva synes dere om bildene? 

 

 

3 kommentarer

Postet av: Elisabeth kommenterer tilbake
Dato: 16.06.2013 Klokken: 15:00 - http://l0ee.blogg.no/


du er så pen<3 jeg har spm runde på bloggen ta en titt:)
Postet av: Magni
Dato: 16.06.2013 Klokken: 15:26 - http://youheartit.blogg.no/


Elisabeth kommenterer tilbake: takk :) det skal eg!
Postet av: Shundori
Dato: 20.06.2013 Klokken: 14:56 - http://shundori.blogg.se


hva med og konkurrere om å bli ukens blogg! :D

Skriv en ny kommentar