Sommerdager!

Heihei! Bare jeg som synes det er helt topp med sommerdagene som bare blir flere og flere av? Jeg gleder meg bare mer og mer til sommerferien! Jeg bare vet at den kommer til å bli så bra! Igår laget jeg smoothie og lillesøsteren min laget vaffler som jeg tok med ned til venner på stranden. Der det var maangen hyttefolk, som vi ikke kjenner? kanskje noen vi kan bli kjent med i sommer? wooop, neida.. joda.. men Anna lærte meg With you - Chris brown på gitar igåår :D Så var vi en gjeng så sang, danset, og hadde det skikkelig gøy igår! men nå må skal jeg øve litt til tentamen vi skal ha imorgen så kos dere med den awesome sangen til Demi Lovato, Digger dt nye albummet hennes :D

Synst duu? :-*

Videoblogg fra Osloturen, One Direction konsert

Her er da videoen selina har redigert fra turen ;) haha mangen kleine moments men who cares -.- haha enjoy <3

Summerfeeling + Outfit

På lørdag var jeg til bergen med fie, Selina, Henrik, Christian og Magnus. Vi shoppet litt å var på kino og såg Iron Man 3 som faktisk var veldig bra, annbefaler å se den! Ellers på turen hadde vi det veldig gøy. skal lage ett innkjøps innlegg en gang eg får tid ;)

Lørdagskveld tilbrakte jeg sammen med Lena. Hun hadde bakt denne sinnsykt deiligekaken!<3  Etter vi hadde spisst å litt sånn, danset vi på badet og spillte fotball med lillebroren hennes i hagen, å så lå vi oss ned på bakken og bare snakket osv..

Den var uendelig god!<3

 

Søndag, gikk vi på en strand med butikken å koste oss med musikk og soling. Vi gikk opp til Lena uderveis for ålage oss smootie og å blåse opp en badering. Når vi gikk ned igjen så skulle vi liksom bade fra en brygge.. som var litt vanskligere og litt kaldere enn vi trodde så jaa tror alle som var ute hørte oss -.- men hvem bryr seg x)  etter en hel dag på stranden med sykvarme, sololje og sand..  gikk vi hjem til lena.

Outfitten min:Shorts Bikbok Topp Bikbok Solbriller vet ikke

 

 

Etter vi kom opp fra stranden låg vi oss på veien, der det var sol ;* 

Vår faila yolo ... haha :-*

 

 

Konfirmasjon & One Direction konsert

Siden sist har jeg vert på One Direction konsert og Konfet meg, det har eg virkelig ikke fått tid til å blogge om, har ingen bilder fra konfen på denne pcn ( min er ødlagt) men nå skal eg ut! lager kanskje ett outfit innlegg eller noe sånnt senere, men nå smelter eg snart bort ..... nesten over 20 grader ute<3 så dere får kose dere med bildene!

 

Når de sang/danset til sexy and i know it <3 <3 <3

Dette var altså gjengen eg reiste med + fotografen da ( tanten min) og moren til hun i midten ;)

Det kommer kanskje en film som Selina skal redigere fra turen :D

Hva synst dere om bildene? 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013