hektiskuke.no

Heisan dere!  Jeg vet det er lenge siden jeg har blogget, men jeg hadde en konge helg! Var i bursdag på fredagen, var med venner og laget pizza og såg film på lørsdag og søndag ble det litt forskjellig. Denne uken blir veldig hektisk. Vi skal ha prøveeksamen på torsdag og får vite om vi kommer opp i Matte eller Samf i morgen, før hele skolen (1. - 10.) skal på fjelltur. Men vi får se hva jeg får tid til ang. bloggingen. 

 

Idag på skolen... gulltussjen gikk i stykker og alt ble sølt ut på pc'n, bordet og brosjyren vi skulle lage...

 

Noen andre som skal ha prøveeksamener snart? 

 
 


 

Overnatting!

Hei! Nå er jeg hos Selina. Vi har sett en film, gjort litt lekser og nå skal jeg sove her. Det kommer til å bli en laaang kveld. haha. Idag begynnte jeg også hos en sangpedagog sammen med hun, noe som var litt kleint i begynnelesen da jeg begynnte å le midt i oppvarmingen, men det var veldig lærerikt og koselig! 

 

 

Hva har dere gjort idag? 

This is us

Heii! 

Idag reiste jeg sammen med noen veninner til Bergen for å se This is us, Filmen til One Direction. Den var så utrolig bra!! Fikk sykt deja vu, fra da vi var i Oslo på konsert. De er helt ubeskrivelige. Her er traileren til filmen, for de som ikke har sett den. Enjoy <3

 

 

Hva syns dere? 

KRIK ACTION VIDEOBLOGG

 Hei dere! Nå er Selina hos meg og jeg har endelig fått sett den lille videobloggen vi prøvde å lage da vi var på leir, i begynnelsen av sommerferien. Vi fikk liksom aldri filmet da vi var ute og fant på randome leir greier med masse folk osv, siden det ikke var det første vi tenkte på og itilleg hadde blitt litt kleint.. Men vi hadde det fett! så her er en liten klein videoblogg! Enjoy.

 

Guttetips videoblogg

Hei dere! Livet mitt er ikke så veldig spennendes for tida, derfor skal jeg lage en guttetips-videoblogg sammen med Selina, bloggen hennes her. Vi skal altså spørre noen gutter i klassen om spm. som de da skal svare på. Dette kan bli morsomt! Vi har noen spm selv, men hvis dere lurer på noe så kan dere bare kommentere under!

Bare til å spørre spm i kommentar!

 


THE FOX

Hallaìs dere! Må bare dele denne awesome sangen med dere som jeg har helt dilla på. The Fox - Ylvis. Sikkert mangen som har hørt den før selvfølgelig men jeg bare deler den jeg!

 

Hva syns dere? 

Dentist

Hello sweeties! 

Nå sitter jeg på bussen til Os sammen med fie som har fått seg blogg, den finner du HER. Begge to skal fikse på reguleringen og det er alltid dobbelt så gøyt hos tannlegen når jeg reiser med hun. Vi to finner liksom på noe sprøtt uansett hva. Det er sånne minner jeg tenker tilbake på, og med en gang begynner å le/smile haha. 

 

 

 

FITSPO!
Update fra Hardangervidda

Heisan lesere! Nå sitter vi å koser oss i sofaen etter en 10timers lang tur på hardangervidda, vi måtte hente sauene våre på fjellet og nå er det unnagjort. Jeg og 4 andre jenter har en hytte for oss selv nede på en hytte/campingplass å igår hadde vi jo litt partyy for søsteren min som fyllte 18år!

Hva gjør dere på en lørdagskveld?

Skolevalg

Halla!
På skolen idag hadde vi valg. I forrige uke ble vi i 10. delt opp i grupper som fremførte hver sitt parti for 7 - 9 klasse. Idag så gjorde vi klasserommet vårt om til et lookalike valglokal. Vi fikk ulike jobber vi skulle gjøre og det ble veldig stilig for allesammen hadde på seg blazer og vi følte oss skikkelig professjonelle. (Håper det såg sånn ut også haha) Hvis dere lurer på hvem som vant var det Høyre, haha. 


Har dere hatt skolevalg? hvordan gikk det?

 

 

 

Framnes

Heisan dere! Blir blogging rett fra sengen idag/kveld kom sent hjem idag fordi jeg og Kristense bestemte oss for å kjøre en spontantur inn til våre savnede ølvisser i Norheimsund og Øystese. Det var kjempe koselig! Og sæ kjørte jo Kristense då det var kos i bilen også:)

Vi spilte frisbeegolf på Framnes.

Tongue tattoo

Kondistrening

I gymmen har vi ett program vi skal holde på med ganke lenge nå, og bare etter denne andre gangen merker jeg faktisk forskjell. Det er Intervall og vi begynner med en jogge runde ute i skogen som oppvarming. Etterfulgt har vi en bakke på ca 20 meter vi forholder oss til. Den er ikke helt flat men ikke bratt heller.

1. Det vi da begynner med er å spurte 90% av det vi har å gji,6 ganger opp bakken ( skal små jogge ned igjen).

2. Avanserte knebøy (Vet ikke hva de egentlig heter) 20 x 3 oppover bakken.

3. 20 x 3 Hopp med samlet bein oppover bakken.

4. Hinking på en fot 10 på hver x 3. Her må vi holle balansen før vi kan hinke videre. 

5. Spurt opp 4 ganger.

Denne treningen anbefaler jeg å prøve, spesielt om du vil ha bedre kondis!

 

Nå skal jeg være med Kristense, så vi snakkes!:)Hva syns du om tipset? 

..Monday

Hei kjære, søte lesere! Idag er det mandag. Ikke nok med at det er den verste dagen i uken, men vi har bading i første skoletime. Og videre ut over dagen er det ikke noen særlig mye bedre fag. Men nå er jeg kommet hjem, har slasket meg på sofaen en stund og spist meg litt feitere haha. Og nå er jeg akkurat ferdig med leksene. Og innimellom alt dette så fikk jeg tatt noen fine bilder med selvutløseren, som av en eller annen grunn ikke ville være venn med meg idag 

Noen andre som misliker mandager
 

Good Morning!

God morgen! Sitter i min store, deilige hettegenser og ser på Disneychannel sammen med min yngste søster. Skal snart ut å trene med Synne.

Her er min "nye" frokost om dagen. Sunnt og godt. Spiser det hele tiden. Blander de grynene vi har og legger noen blåber på toppen.

Hva skal dere idag? 

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013